domingo, 23 de enero de 2011

EXALTACIÓ FALLERES MAJORS FALLES AGRUPACIÓ MERCAT DE JESUS

El pròxim DISSABTE 29 de GINER a les 21 hores i al Saló Rosiña de Valéncia, celebrarem l'acte d' Exaltació de les Falleres Majors de les falles que formem l'Agrupació de Falles Mercat de Jesús.
Este acte tradicional servix per a presentar en conjunt a les nostres 24 joyes que ompliran de llum els nostres carrers el pròxim mes de març. En ell procedirem a fer entrega dels premis dels diversos campeonats celebrats en este eixercici.
En el mateix acte i com a colofó, tindrà lloc el lliurament del IV PREMI PARE JOFRÉ- Agrupació de Falles Mercat de Jesús, que premia a les persones o entitats que en un caràcter altruiste defensen, ajuden i enalten la nostra festa. Enguany el Premi Pare Jofré- Agrupació de Falles Mercat de Jesús ha segut concedit a l'Organisació Nacional de Cecs d'Espanya- ONCE i en especial a la seua Direccíó Territorial de la Comunitat Valenciana.
En les seues precedents edicions, foren guardonats, El Cos de Bombers de la Ciutat de Valéncia al seu 150 aniversari, La entitat defensora de la llengua i cultura valenciana LO RAT PENAT i La Policía Local de Valéncia- Tercera unitat de districte.
Un acte per a presenciar i viure'l.

Exaltacio.jpg