miércoles, 23 de noviembre de 2011

Blanqueries Cultural 2011


La Falla Blanqueries, celebrarà del 24 al 27 de novembre, el seu esdeveniment cultural denominat "Blanqueries Cultural 2011" al Casal de la Falla Blanqueries c/Moret, 15 de València.
El 24 Novembre, a les 20:00 hores, s'iniciarà amb la Inauguració i Presentació de "Blaqueries Cultural 2011" per Josep Angel Ponsoda. Seguidament es obrirà l'Exposició de Indianes, Velluts labrats, mocaors, ... de L'Atelier de la Seda i es fará la Presentació d'Esbossos dels Monuments Fallers de la Falla Blanqueries de l'any 2012 a càrrec d'Alfredo Dements i Fet d'Encàrrec.
A continuació donarà començament la Conferència "Ser Jurat de Falles d'Especial" amb la presència de: Miguel Angel Pérez (President Falla Mossen Sorell-Corona), Aureli Domenech (dissenyador), Jose Vte. Cascales (Artista Plastic), Sonia Montalt (Disseny gràfic) i Jorge Guarro (Vicepresident Junta Central Fallera).
El dia 25 Novembre, és el moment per a celebrar l'Homenatge a Bruno Lomas que serà retrasmess en directe, al Casal de la Falla Blanqueries i per Ràdio Sport, a partir de les 18'30 amb la presentació de Vicente Alventosa i Donis Salvador.
El dissabte 26 Novembre, i accàrrec d'Arturo Torremocha, a partir de les 19:00 hores, s'oferirà la Conferència de L'Atelier de la Seda.
Finalment, el 27 Novembre es tancarà "Blanqueires Cultural 2011" amb un dia de la Tapa a preus molts populars, rematat per un dinar faller, arròs amb fessols i naps, i jocs de taula.
Un esdeveniment que la Falla Blanqueries està preparant amb molt degust, obert per a tot aquell que vulgui acostar-se a participar durant aquests quatre dies de les variades activitats que s'han preparat.