sábado, 30 de octubre de 2010

Proclamacion y Exaltacion de la falla Leones



El passat dissabte 2 d’octubre va trindre lloc al casal de la comissió fallera Els Lleons-Poeta Mas i Ros, l’acte d’entrega dels Nomenaments i Proclamació de les Falleres Majors per al 2011. Els nostres presidents, En Salvador Carsí i Marcos Payá, acompanyats per les Falleres Majors de l’any 2010, Pilar Morillas i María Payá, i d’alguns membres de la Directiva, arreplegaren dels seus respectius domicilis a les nostres representants, per a posteriorment dirigir-se al casal.


A l’hora prevista, i amb el nostre “Lloc Faller” ple de fallers i amics, el president En Salvador Carsí i Sancho entregava el nomenament oficial de President Infantil al xiquet MARCOS PAYÁ i GARCÍA.

A continuación, la secretaria Infantil, Carolina Pérez, va fer lectura del nomenament oficial de MARTA IBARS i SANCHIS com a Fallera Major Infantil 2011.



Seguidament, el secretari de la comissió, En Francisco Jesús Sánchez, feia el corresponent amb el nomenament oficial de CRISTINA SÁEZ i TEBAR com a Fallera Major 2011.

Tancà l’acte unes emotives paraules per part de les nostres Falleres Majors.


D’altra banda, el próxim dissabte 30 d’octubre tindrà lloc la continuació d’esta història amb l’Exaltació de les nostres Falleres Majors, Cristina Sáez i Marta Ibars. L’espectacle preparat pels components de la nostra comissió, que porta per títol ‘Casting’, tindrà lloc en la Sala Rosiña (València) i començarà a les 19 hores.