domingo, 31 de mayo de 2009

IV Mostra de Llibrets de Falla de la Comunitat Valenciana






El dissabte 6 de juny el Museu Faller de Gandia acollirà

la IV Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana

 

Des de fa quatre anys, la Mostra de Llibrets és un lloc de trobada d’aquelles falles i fogueres de tota la Comunitat Valenciana que treballen per fer del llibret un mitjà de comunicació modern, posant en valor la cultura valenciana i la festa fallera.

 

Els participants porten els seus llibrets i publicacions amb l’objectiu d’intercanviar idees i inquietuds, i donar a conéixer el llibret de cada falla o foguera, a més de poder intercanviar-lo o comprar-lo, si és el cas.

 

La jornada començarà a les 10.00 hores amb l'acreditació dels participants i la inauguració de la Mostra pels representants dels organitzadors, la Federació de Falles de Gandia i l’Associació d’Estudis Fallers. A les 12.15 hores hi haurà una taula redona sobre la poesia fallera, amb la participació de diversos autors d'explicacions de falla, en commemoració del dos-cents aniversari del naixement de Josep Bernat i Baldoví. La jornada acabarà a les 13.30 hores amb la clausura de la Mostra.

 

En l'edició de l'any passat participaren en la Mostra més de 54 comissions i associacions falleres, a més de les editorials i publicacions de la festa de les Falles més importants, que van portar les seues edicions perquè els participants i el públic en general les coneguera i valorara.

 

La IV Mostra de Llibrets de Falla de la Comunitat Valenciana és d’accés lliure i tindrà lloc al Museu Faller de Gandia, carrer de Sant Martí de Porres, 29.